divendres, 17 d’abril del 2020

P3: EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Com ja sabeu encara queden nens i nenes de P3 per ser els protagonistes de la setmana. 

A partir de la setmana vinent cada classe, setmanalment, tindrà un nou protagonista que anirem triant dels nens i nenes que encara no ho han pogut ser. Hem creat un mur virtual (padlet) que serà l´espai del nostre Prota. En ell, els protagonistes poden posar fotos i ens poden explicar un dia de confinament i la resta dels nens de la classe li poden fer un dibuix per a ell/a i el poden penjar...
Clicant a la imatge de la vostra classe, podreu accedir als murs de cada classe, només heu de clicar el + (abaix a la dreta) per afegir la vostra publicació. 




Cada setmana dedicarem un dels dies de les nostres trobades virtuals al nostre protagonista perquè ens pugui explicar les fotografies que ha penjat i puguem veure tots junts els dibuixos que li han fet els altres nens. Aquesta setmana, hauríeu de penjar la vostra publicació al padlet abans del dimecres 22 a les 10 del matí.
La resta de setmanes caldrà tenir-ho penjat els dijous abans de les 10 del matí. 


Gràcies famílies per la vostra ajuda; creiem que aquest mur pot ser un espai  ben bonic per acompanyar als nens emocionalment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada